Yandex. Taxi lanseres i Norge i slutten av 2021

Taxi Oslo International. Transfer Airport Oslo Gardermoen > Taxi news in Oslo > Chauffeur > Yandex. Taxi lanseres i Norge i slutten av 2021
diplomatic limousine service
Share

Drosjetjenesten under merkevarene Yango og Yandex Go opererer i 16 land. Yandex søker en daglig leder for Yango (den internasjonale divisjonen av Yandex.Taxi) i Norge. I følge en annen ledig stilling på Yandex-nettstedet leter selskapet etter en koordinator i den norske avdelingen av Yango. Han vil styre strømmen av sjåfører som kommer til å jobbe på Yango Regional Center og hjelpe dem over telefon ved hjelp av appen og andre tekniske problemer.
Representanten for Yandex.Taxi bekreftet til publikasjonen informasjonen om å komme inn i et nytt marked. “Vi er interessert i det norske markedet, så vi vurderer ulike muligheter for utvikling. Videre har Yango allerede erfaring fra å jobbe i Finland, sa han. Ifølge informasjon fra interne kilder vil Yandex Taxi begynne fra å gå inn på langdistansetransportmarkedet i Oslo lufthavn og Oslo by, med spesiell aksent med lav margin, mellom 5% og 10% fra turpriser. Full dekning av hele Norge er ikke på prioriteringslisten de første 3-4 årene.
Yandex-tjenester opererer også i andre europeiske land. Yandex.Taxi introduserte offisielt merkevaren Yango i november 2018, samtidig med lanseringen av tjenesten i Helsingfors.
Nå er tjenesten for bestilling av taxi under merkevarene Yango og Yandex Go tilgjengelig i 16 land, inkludert Finland, Estland, Latvia og Litauen.

Yandex Taxi will launch in Norway at the end of 2021

Related posts

BOOK A TAXI

Pre-order a private Oslo transfer

ABOUT

Oslo Limo has provided premium taxi & Limousine services in Oslo since 2007. What started as a small company has grown into a premier limousine and private transportation company.

hello.
Translate »